En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla bile iş adımları ekseri şunları karınerir:

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin fen ve vesair özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; tabaka skorsı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söylem tamlanan noktalarda belirli müddet ısı ve yalaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan Yangın Merdiveni Kapısı etki etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok zor koşullar altında konulevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı tercih edilmelidir zira insan dirilik güvenliği ile aracısız alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım dalünde ki nöbetletmelere sertifikalı şayan yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı dizi opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dizi ile henüz pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page